carola

smits

Wij maken met windkracht-11 de begrippen Cultuur en Leiderschap tastbaar in organisaties. De pakkende en altijd super verzorgde presentaties van Corina helpen daar enorm bij! Eén beeld, één slide, soms nog versterkt met een enkele quote zet de groepen die we begeleiden en trainen meteen aan het denken.

 

We begeleiden overigens internationale groepen en het werken met de beeldende presentaties van Corina blijkt universeel te werken. Krachtig, inspirerend en altijd met humor, precies dat wat bij ons past.

 

Hoewel wij altijd erg fan waren van PowerPoint zetten we nu ook Prezi zo nu en dan in en Corina weet in beide manieren een krachtige boodschap op een leuke manier weer te geven.

coen

brouwer

Name, Title

Corina ondersteunt mij bij alle zaken waar mijn talent en (tijds)capaciteit mij in de steek laten.

 

Ze zorgt voor mooi uitdagend promotie materiaal zoals flyers en give aways maar ze helpt ook bij de opbouw van presentaties en het aantrekkelijk maken van trainingen.

 

Fijn om zo flexibel en op basis van vertrouwen te kunnen samenwerken. 

marieke

anthonissen

Ik geef regelmatig webinars en gebruik dan een powerpoint presentatie. Vaak gebruikte ik hierbij de standaard opmaak: een plaatje en wat tekst. Het maken van zo'n presentatie kostte mij op een gegeven moment te veel tijd en ik wist ook dat het er allemaal mooier uit zou kunnen zien. Maar daar nam ik dan geen tijd voor, ik focus liever op andere zaken in mijn bedrijf.

Toen ik hoorde dat Corina het maken van een presentatie uit handen neemt besloot ik meteen om van haar expertise gebruik te maken. Op basis van wat ik had en wat ik wilde vertellen in mijn webinar is zij aan de slag gegaan.

 

We hadden in de weken die volgden een paar keer overleg over de voortgang, Corina kwam dan met een voorbeeld en kon daarna weer verder. Dit verliep allemaal heel prettig, Corina komt haar afspraken goed na en is echt professioneel in wat zij doet. Ze denkt mee en komt met suggesties.

Het resultaat is een gloednieuwe presentatie die er allereerst super mooi uitziet. Het is heel fijn om een webinar te geven waarbij de beelden mijn verhaal ondersteunen en de deelnemers voortdurend visueel bediend worden.

Ik voel mij beter, professioneler en geef mijn webinar met meer plezier. Dit zorgt uiteindelijk ook voor meer conversie na het webinar, nog leuker! Corina dankjewel voor jouw werk en fijne samenwerking.

bas

voogd

Name, Title

Corina heeft naar volle tevredenheid voor ons een Powerpoint presentatie in elkaar gezet. Daarbij kwam ze met goede ideeën, alternatieven en dacht ze actief met ons mee. Ze voelde zich erg betrokken bij de opdracht, alsof ze gewoon onderdeel van het hele team was.

Dit heeft ons veel vertrouwen gegeven, waardoor wij haar zeker weer zullen inschakelen bij een volgende opdracht!

thamara

zijlstra

Ik heb Corina begeleid terwijl ze stage liep bij me en op een later moment toen ze haar eigen onderneming een kickstart wilde geven, en ik ben behoorlijk weg van haar.

 

Ze is een waanzinnig leuk mens, maar ook de eerste VA die ik ken die voor een richting heeft gekozen waar nog nooit eerder iemand in de VA wereld voor heeft gekozen; zakelijke boodschappen toegankelijk verpakken in infographics en presentaties. Om zo'n keuze te maken moet je sterk in je schoenen staan.

 

Ze laat zich niet leiden door wat anderen doen, maar kiest voor dat waar zij goed in is en waar zij energie van krijgt.

 

Corina heeft echt een hele verfrissende toegevoegde waarde voor een business en dat is te gek. Zeker een aanrader om met haar samen te werken.

angelique

van der meyden

Iemand een presentatie voor mij laten maken is niet het eerste waar ik aan denk om uit te besteden. Dat kan ik toch prima zelf, zijn de stemmetjes in mijn hoofd.

 

Maar feit is dat ik altijd naar het oude vertrouwde grijp wat ik 35 jaar geleden op school heb geleerd. Inmiddels zijn de tijden veranderd en is het ook belangrijk om je d.m.v. presentatie op een ander manier te kunnen presenteren.

 

Corina heeft mijn wensen goed opgepakt en is aan de slag gegaan. Met een fantastisch resultaat. Helder, fris en duidelijk zodat ik mij kan focussen op mijn verhaal. Dank je wel Corina, ik weet je te vinden voor mijn volgende presentaties.

meta

klijs-bloks

Professioneel, vernieuwend en denkt mee. Corina is dé expert en go to person op PowerPoint- en Prezigebied. Ze weet wat een goede presentatie nodig heeft die helder, boeiend en kwalitatief goed moet zijn.

 

Ze is proactief, gaat alleen voor het beste en heeft daarnaast ook verrassende ideeën die helpen bij het concreter en nog overtuigender maken van je verhaal.

 

Want we willen allemaal dat ons publiek geïnspireerd en gemotiveerd de deur uitgaat. Daarnaast is ze gewoon een leuk, tof en fijn mens om mee samen te werken.

CONTACT

Virtual Focus

Corina Evers

06-120 830 60

corina@virtualfocus.nl

 

KvK nr: 65232941

BTW id: NL002053428B49

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon

© 2016-2020 

Alle rechten voorbehouden - BY VIRTUAL FOCUS