Braintoss: handige app

Bijgewerkt: 2 jun 2020


Je kent het vast wel.... je krijgt een lumineus idee terwijl je in de rij staat bij de friettent. En het enige wat je bij je hebt, is geld, een autosleutel (tenzij je lopend bent) en waarschijnlijk je telefoon. Want he.... je kunt niet meer zonder..... tenminste ik niet ;-)

En waar ga je dat idee dan bewaren? Bellen naar huis en vragen of ze het op een kladje ergens willen noteren dat straks met grote kans toch weer verdwijnt met de papieren friet- en kroket zakken? Een servetje vragen en het daar op kliederen?

Nope, wat je dan nodig hebt is een handige app. Een app waar je kunt inspreken wat je kwijt wil zodat het ergens wordt vastgelegd maar eventjes niet in jouw hoofd. Want in jouw hoofd zit namelijk al de bestelling van de hele familie qua frikadellen, bamischijven en patatje flip.

Een handige app die je met 1 druk op de telefoon kunt oproepen, kan inspreken en verzenden per email naar jouw inbox (of naar die van jouw VA die het uiteraard keurig voor jou bewaart).

Lijkt dit je wel wat? Dan is Braintoss het proberen waard! Het is een goede aanvulling op de GTD-techniek. Je kunt inspreken tijdens het rijden, een foto maken van bijvoorbeeld een visitekaartje of gewoon intoetsen.

Braintoss is ontwikkeld om het op de makkelijkste manier in jouw inbox te laten vallen. Heel simpel dus. Niets meer en niets minder. Om met de woorden van de makers van Braintoss te spreken: "Forget about it for now and action, forward or file later".

www.braintoss.com

Te koop voor zowel Apple ($ 1,99) als Android (€ 1,99) .

De illustratie is gemaakt door Jane Bredius van www.planetjab.com


10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

CONTACT

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Virtual Focus

Corina Evers

06-120 830 60

corina@virtualfocus.nl

 

KvK nr: 65232941

BTW id: NL002053428B49

© 2016-2020  Alle rechten voorbehouden bij Virtual Focus

Neem contact op