Toegevoegde waarde

Bijgewerkt: 2 jun 2020


Je besteedt met zorg aandacht aan de website, je visitekaartje of social media uitingen. Alles in 1 lijn want personal branding is natuurlijk belangrijk. Een professionele presentatie is echt niet alleen weggelegd voor de grote bedrijven. Uiteraard hebben zij meer budget voor de echte fancy dingen. Maar ook als kleine ondernemer of zzp'er is een presentatie echt een toegevoegde waarde.

Is het niet een beetje raar als je bij een prospect bent of als je een masterclass geeft met een PowerPoint (of Prezi) die niet de aandacht heeft gekregen? Stel je voor wat jouw klant denkt als je een visitekaartje geeft met alleen jouw naam en telefoonnummer? Waarom dan niet dezelfde aandacht voor een PowerPoint? Tuurlijk kun je met een 'gewone' presentatie ook uit de voeten. Maar het is net een beetje zoals make-up: je kan best zonder maar mét maak je toch meer indruk. De indruk dat er echt tijd en aandacht aan is besteed. Dat je goed voor de dag wil komen, ook omdat het jou

een goed gevoel (en zelfvertrouwen) geeft.

Ik kijk met een ander oog naar presentaties, en naar de foto's die ik op linkedin voorbij zie komen. Dan wil ik de spreker zo graag laten weten dat het anders kán. Dat een interessant onderwerp ook een mooie presentatie waard is. Maar ik heb gemerkt dat niet iedereen op ongevraagd advies zit te wachten. Ik wil absoluut niet op tenen gaan staan of met een vingertje wijzen dat je het verkeerd doet. Maar ik wil ondernemers graag helpen. Advies en inspiratie geven of anders naar een presentatie te laten kijken. Om ervoor te zorgen dat presentaties er visueler, mooier, leuker, spannender en aantrekkelijker uit gaan zien. Geen bullet points meer, geen lappen teksten die niemand wil lezen. Ze komen om te luisteren. Om het enthousiasme te horen. Niet om tekst te lezen want dan kun je misschien beter een boek uitgeven.

Mijn doel is om jou als ondernemer te helpen met jouw presentatie. Of je een tip te geven waardoor je niet meer als een berg op ziet tegen die verrekte PowerPoint. Dat je het net ff anders gaat zien. Het jouw presentatie nog leuker maakt. Jouw verhaal nog inspirerender is. En jouw publiek nóg enthousiaster naar huis gaat.

Dáár gaat het om!


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Icoontjes

CONTACT

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Virtual Focus

Corina Evers

06-120 830 60

corina@virtualfocus.nl

 

KvK nr: 65232941

BTW id: NL002053428B49

© 2016-2020  Alle rechten voorbehouden bij Virtual Focus

Neem contact op