Klanten
REVIEWS

Carola Smits

Windkracht-11

Wij maken met windkracht-11 de begrippen Cultuur en Leiderschap tastbaar in organisaties. De pakkende en altijd super verzorgde presentaties van Corina helpen daar enorm bij! Eén beeld, één slide, soms nog versterkt met een enkele quote zet de groepen die we begeleiden en trainen meteen aan het denken.

Carola.jpg

We begeleiden overigens internationale groepen en het werken met de beeldende presentaties van Corina blijkt universeel te werken. Krachtig, inspirerend en altijd met humor, precies dat wat bij ons past.

 

Hoewel wij altijd erg fan waren van PowerPoint zetten we nu ook Prezi zo nu en dan in en Corina weet in beide manieren een krachtige boodschap op een leuke manier weer te geven.

Chris Parker

Corina has supported me and my teams multiple times of the years and has multiple talents which helped us succeed. In particular her support on our marketing efforts were really valuable. She is really creative and has a great eye for detail. 

chris-cv-pic-black-and-white-222x300.jpg

I am sure we will work with Corina again on future projects!

Hans van Breukelen

Virtual Focus is Corina Evers! Een dame die met haar kennis, kunde en luisterend oor mijn wensen heeft gerealiseerd. Mijn powerpointpresentatie heeft een ware metamorfose ondergaan, die helemaal aansluit bij mijn verhaal en beter past bij deze tijd.

Hans van Breukelen_W9A2628.jpg

Een professional met het juiste gevoel om tot een gewenst resultaat te komen.
Bij een aanpassing, weet ik Corina weer te vinden.

Coen Brouwer

Coenlaude

Corina ondersteunt mij bij alle zaken waar mijn talent en (tijds)capaciteit mij in de steek laten.

 

Ze zorgt voor mooi uitdagend promotie materiaal zoals flyers en give aways maar ze helpt ook bij de opbouw van presentaties en het aantrekkelijk maken van trainingen.

Coen Brouwer.jpg

Fijn om zo flexibel en op basis van vertrouwen te kunnen samenwerken. 

Meta Klijs - Bloks

MetaVita

Professioneel, vernieuwend en denkt mee. Corina is dé expert en go to person op PowerPoint- en Prezigebied. Ze weet wat een goede presentatie nodig heeft die helder, boeiend en kwalitatief goed moet zijn.

 

Ze is proactief, gaat alleen voor het beste en heeft daarnaast ook verrassende ideeën die helpen bij het concreter en nog overtuigender maken van je verhaal.

IMGL2064.jpg

Want we willen allemaal dat ons publiek geïnspireerd en gemotiveerd de deur uitgaat. Daarnaast is ze gewoon een leuk, tof en fijn mens om mee samen te werken

Frank Radstake

ANVR

Voor het tweede achtereenvolgende jaar was Corina het creatieve brein achter de presentatie visuals op het ANVR-congres. Met de gave ontwerpen raakt zij niet alleen precies de juiste toon voor de sector, maar ook de bestemming van het congres: dit jaar de waanzinnige en verrassende stad Belfast.

Milieu Controle

Naast gewoon goed in haar werk is ze vooral ook hartstikke fijn om mee samen te werken!

Bas Voogd

AAKV

Corina heeft naar volle tevredenheid voor ons al diverse Powerpoint presentaties in elkaar gezet. Daarbij kwam ze elke keer weer met goede ideeën, alternatieven en dacht ze actief met ons mee. Ze voelt zich telkens erg betrokken bij de opdracht, alsof ze gewoon onderdeel van het hele team is.

Bas Voogd.jpg

Dit geeft ons veel vertrouwen, waardoor wij haar zeker weer zullen inschakelen bij een volgende opdracht!