Klanten
REVIEWS

Carola Smits

Windkracht-11

Wij maken met windkracht-11 de begrippen Cultuur en Leiderschap tastbaar in organisaties. De pakkende en altijd super verzorgde presentaties van Corina helpen daar enorm bij! Eén beeld, één slide, soms nog versterkt met een enkele quote zet de groepen die we begeleiden en trainen meteen aan het denken.

Chris Parker

Corina has supported me and my teams multiple times of the years and has multiple talents which helped us succeed. In particular her support on our marketing efforts were really valuable. She is really creative and has a great eye for detail. 

Hans van Breukelen

Virtual Focus is Corina Evers! Een dame die met haar kennis, kunde en luisterend oor mijn wensen heeft gerealiseerd. Mijn powerpointpresentatie heeft een ware metamorfose ondergaan, die helemaal aansluit bij mijn verhaal en beter past bij deze tijd.

Coen Brouwer

Coenlaude

Corina ondersteunt mij bij alle zaken waar mijn talent en (tijds)capaciteit mij in de steek laten.

 

Ze zorgt voor mooi uitdagend promotie materiaal zoals flyers en give aways maar ze helpt ook bij de opbouw van presentaties en het aantrekkelijk maken van trainingen.

Meta Klijs - Bloks

MetaVita

Professioneel, vernieuwend en denkt mee. Corina is dé expert en go to person op PowerPoint- en Prezigebied. Ze weet wat een goede presentatie nodig heeft die helder, boeiend en kwalitatief goed moet zijn.

 

Ze is proactief, gaat alleen voor het beste en heeft daarnaast ook verrassende ideeën die helpen bij het concreter en nog overtuigender maken van je verhaal.

Frank Radstake

ANVR

Voor het tweede achtereenvolgende jaar was Corina het creatieve brein achter de presentatie visuals op het ANVR-congres. Met de gave ontwerpen raakt zij niet alleen precies de juiste toon voor de sector, maar ook de bestemming van het congres: dit jaar de waanzinnige en verrassende stad Belfast.

Bas Voogd

AAKV

Corina heeft naar volle tevredenheid voor ons al diverse Powerpoint presentaties in elkaar gezet. Daarbij kwam ze elke keer weer met goede ideeën, alternatieven en dacht ze actief met ons mee. Ze voelt zich telkens erg betrokken bij de opdracht, alsof ze gewoon onderdeel van het hele team is.

CONTACT

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Virtual Focus

Corina Evers

06-120 830 60

corina@virtualfocus.nl

 

KvK nr: 65232941

BTW id: NL002053428B49

© 2016-2020  Alle rechten voorbehouden bij Virtual Focus

Neem contact op